Haal de lente in huis met de Birdstick

» Naar de shop

Afgelopen week kwam de lente al even om de hoek kijken. Het zonnetje scheen en je rook de lente in de lucht. Wat is het fijn om door het getjilp van de vogeltjes gewekt te worden. Bij het zien van deze Birdstick van Kristina Kjaer Hansen krijg je nog meer zin in de lente.

Opberg vogelhuisje
Normaal gesproken zie je vogelhuisjes buiten aan de muur of in een boom. De Deense Kristina Kjaer Hansen doet dat anders en haalt het vogelhuisje naar binnen met haar Birdstick.

De Birdstick is een flexibel opbergelement van verschillende formaten huisjes die je de mogelijkheid biedt om spullen van verschillende afmetingen op te bergen. De huisjes worden bevestigd aan de eikenhouten stok door middel van deuvels, je hebt dus geen lijm nodig.

Je kunt het indelen zoals jij dat wilt door middel van de afstandhouders en deuvels. Op deze manier kun je je eigen meubel creëren. Het grote huisje is onder andere geschikt voor boeken of fotolijstjes. Het middelste formaat is gesloten zodat je daar spulletjes in kunt opbergen die je liever niet in het zicht hebt en het kleinste huisje is bedoelt voor bijvoorbeeld je sleutels of parfumflesjes. Je kunt de Birdstick overal in je huis neerzetten.

De Birdstick was afgelopen februari te zien in de stand van TEKO op de Stockholm Furniture Fair 2012.

Ook leuk om te lezen