Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Is jullie ook opgevallen dat de je steeds meer ´oversized´ muurdecoratie ziet in de interieurbladen, designers projecten en blogs? De trend lijkt te zijn: groter is beter. De klant lijkt in ieder geval te neigen naar groot en gedurfd.

Trend
Schilderijen, spiegels, series van ingelijste foto´s en unieke muurkunst: allemaal heel chique zonder té trendy te zijn. De verwachting is dat deze trend nog wel even blijft dus als je dit concept nu zou integreren in je interieur is het niet waarschijnlijk dat het volgend jaar al weer helemaal ‘uit’ is.

Populairste plek
Het populairste deel van het huis voor deze ´oversized´muurdecoratietrend lijkt de eetkamer. Als jij een muur hebt die aan je eettafel grenst die je maar niet naar jouw smaak kunt krijgen, probeer dan eens een enorm stuk decoratie en het zou net het verschil kunnen maken. Hier alvast een heel aantal foto´s ter inspiratie..

Muurdecoratie groter is beter oversized foto´sMuurdecoratie groter is beter grote spiegelMuurdecoratie groter is beter schilderijMuurdecoratie groter is beter frivool groot prikbordMuurdecoratie groter is beter strakke super spiegelMuurdecoratie groter is beter wanddecoratie gekleurde touwenMuurdecoratie groter is beter kunst

Bron: material girls

Ook leuk om te lezen