Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Het huis van onze kroonprins in Mozambique?

» Naar de shop

Er is veel over het huis van prins Willem Alexander en prinses Maxima in Mozambique gepraat in de roddelbladen en zelfs op het journaal. De uitkomst is bekend: ze verkopen het. Maar hoe ziet dat huis ingericht en al er nu eigenlijk uit?

8000 m2
Wel, dat het niet het kleinste huis is moge duidelijk zijn met een totale oppervlakte van maar liefst 8000 m2, waaronder 4 slaapkamers met elk hun eigen badkamer. Het is werkelijk van alle gemakken voorzien waarbij het uitzicht natuurlijk nog het meest tot de verbeelding spreekt. Op dat reusachtige balkon wil ik mijn cocktails wel drinken! Of wat te denken van een groot feest? Uiteraard is het ook voorzien van een zwembad en garage. En zelfs aan het personeel is gedacht, die hebben hun eigen ruimte.

Voor meer details kijk je op de website van PamGolding. Hoeveel het huis moet kosten is niet bekend.

Het huis van Willem Alexander en Maxima in MozambiqueHet huis van Willem Alexander en Maxima in MozambiqueHet huis van Willem Alexander en Maxima in MozambiqueHet huis van Willem Alexander en Maxima in MozambiqueHet huis van Willem Alexander en Maxima in MozambiqueHet huis van Willem Alexander en Maxima in MozambiqueHet huis van Willem Alexander en Maxima in Mozambique

Ook leuk om te lezen