Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Wireless charging designcollectie

» Naar de shop

Onze smartphone die de hele dag door wordt gebruikt, lege batterijen, kabeltjes die niet te vinden zijn of in de knoop zitten en alle stopcontacten die al in gebruik zijn. Ikea speelt slim in op deze ‘problemen’ met de nieuwe ‘Wireless Charging’ designcollectie. Hoe minder er op mijn bureau / tafel / nachtkastje ligt: hoe beter! Ik hou van rust en orde, dan pas kan ik mij concentreren. Herken je dit? Lees dan mee.

Meubel en oplader in één

Sinds 15 april zijn er stijlvolle (nacht)kastjes (SELJE en NORDLI) en lampen (bureaulamp RIGGAD en tafel- en vloerlamp VARV) bij Ikea te verkrijgen, met daarin een ingebouwd draadloos oplaadstation. Daarnaast bevat de collectie ook een aantal losse, mobiele oplaadstations (NORDMARKE) en is als enkele plaat en als driedubbele plaat verkrijgbaar. Ook zijn er de MORIK en JYSSEN die je eenvoudig in een bestaand meubel (bijvoorbeeld in je bureau) kunt monteren.

ikea wireless charging designcollectie

Het oplaadhoesje

Draadloos opladen kan nog niet met iedere telefoon. De smartphone moet namelijk beschikken over de ‘Qi standaard’. Ikea bedacht hiervoor het VITAHULT oplaadhoesje. Dit hoesje bevestig je om je iPhone / iPad en ook dan kun je draadloos opladen. Een aantal Wireless Charging producten uit de collectie hebben tevens een USB-poort. Hierdoor zijn er ook andere apparaten aan de lader aan te sluiten.

Nette prijzen
Zoals van Ikea gewend, bieden ze de designcollectie aan voor nette prijzen. Zo kost de losse, draadloze oplader MORIK (die je zelf nog moet inbouwen) €25,-. Nachtkastje SELJE kost €49,95. En de duurzame LED-bureaulamp RIGGAD heb je al voor €59,95.

New Ikea furniture will charge your phone wirelessly
ikea wireless charging furniture
Riggad bureaulamp met draadloos opladen ikea
Nordmarke enkele plaat voor draadloos- opladen
Jyssen draadloze oplader ikea

Ook leuk om te lezen