Personaliseer je leefomgeving met YUU systeem

» Naar de shop

YUU van Augusto Antonio Viola van Toton & Co is niet echt een product, maar meer een systeem waarbij (bijna) alle producten gemaakt kunnen worden die je zou willen. Denk hierbij aan producten voor buiten en binnen zoals kasten, kunstwerken, keukenonderdelen, winkeldisplay, beursinstallaties en ga zo maar door. Het project is geboren uit de wil om de relatie tussen planning, distributie en de eindconsument te veranderen. Geniet van de output van vijf creatieve geesten met de onderdelen van dit YUU systeem.

YUU systeem voorbeelden

Toton & Co en 100×100 design kozen Daniele Lago, Lorenzo Palmeri, Matteo Ragni, Raw-Edges and Studiodass om hun persoonlijke YUU creaties te laten zien in Milaan. Zij kregen allen 20 klikelementen en 50 meter aan balken mee om iets te ontwerpen dat vrij in functie, vorm of dimensie was. Gave opdracht! Laat die creativiteit maar stromen.

YUU systeem geinterpreerd door Daniele LagoYUU systeem van Augusto Antonio Viola gebruikt door Matteo RagniRaw Edges La Triennale met Yuu systeemYUU systeem installatie van StudiodassYUU systeem van Toton & Co studiodass tuin creatie

Foto´s: Silvana Spera

Ook leuk om te lezen