Zwitsers chalet in Manhattan stijl

» Naar de shop

Van dit chalet zouden misschien zelfs wintersporthaters toch zin krijgen. Het project heet de Heinz Julen Loft en is een creatie van Heinz Julen Design. 300 m2 Manhattan style loft, maar dan in Zermatt in de Zwitserse Alpen.

Architectuur
Zowel de architectuur als het interieur is groots. Een fusie van glas, staal, betonlook en hout. Het glas maximaliseert het zicht op de bergen. Buiten en binnen lopen op deze manier zo veel mogelijk in elkaar over. De pilaren die zijn gebruikt bij de architectuur zijn ook weer accessoires voor het interieur.

Interieur
Anders dan bij een standaard chalet is hier gekozen voor open space living. Let ook op de floating tafel die van hoogte kan variëren van koffietafel tot eettafel. Veel objecten in de ruimte zijn van de hand van Heinz Julen: de muur met kunst, de kroonluchter. Mooie elementen zijn verder de stoelen met wieltjes, open haarden, een Steinway piano, een keuken met handvatten van gebogen soeplepels, jacuzzi. Te veel om op te noemen. En foto´s zeggen meer dan woorden.

Heinz Julen woonde hier vroeger en gaf er vele rockstar feestjes. Nu kun je het ook huren voor €364 tot €1025 per nacht, inclusief privéchef. Maximaal 6 personen.

 

 

Ook leuk om te lezen