Fienger, fienger, fienger

» Naar de shop

Onder de rivieren is het nu carnaval en is het ‘Fienger, fienger, fienger’ lied van Carlo & Irene een van de meezingers die iedereen uit volle borst meelalt (met bijpassende gebaartjes richting kruis uiteraard). Ik moest hier direct aan denken toen ik afgelopen week rondliep op het Home Trade Center in Nieuwegein waar o.a. de Nederlandse meubelfabrikant Baan haar nieuwste meubelcollectie van Opcion toonde.

Persoonlijk stoelen
Ik zag een fauteuiltje dat helemaal onder de vingerafdrukken zat. Het bleek bij nader inzien te gaan om de introductie van een voor meubelland nieuwe techniek: zitmeubelen van (kunst)leer, bedrukt met digitale beelden. Baan noemt het ‘Pictures on your skin’. Met deze techniek kan iedereen zijn stoelen een persoonlijke touch geven. Letterlijk, als je je vingerafdrukken laat nemen. Maar in feite kan élke foto verwerkt worden. Kun je dus op spijkers gaan zitten, een ijsberenvacht of … je schoonmoeder! Goed te weten: de techniek is krasvrij, stootvast en gaat dus lekker lang mee.

OPCION Cube Pictures on your skinOPCION Cube Pictures on your skinOPCION Cube Pictures on your skinOPCION Cube Pictures on your skin

Ook leuk om te lezen