Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

See through broodrooster

» Naar de shop

Makkelijk is het niet om je toast precies goed te krijgen. Net iets te licht of toch een beetje verbrand is vaak het resultaat. De Magimix Vision Toaster is er al heel even, maar blijft cool.

Innovatie
Meer dan 15 jaar ontwikkeling ging vooraf aan dit opmerkelijke broodrooster. Het resulteerde in twee kwartselementen op de bodem van het apparaat, die hun warmte gelijkmatiger afgeven. En natuurlijk de glazen deurtjes, die dubbelwandig geïsoleerd zijn, waardoor je het kleuren van je broodje precies kunt volgen.

 

Alle soorten en maten
Hij is robuust, van roestvrij staal en groot genoeg voor allerlei soorten brood, waaronder bagels, pistoletjes en muffins. Ook mogelijk: een reeds getoast broodje even opwarmen (zonder verder uitdrogen) en een boterham uit de vriezer ontdooien en direct roosteren.

Magie
Als de kwartselementen door de warmte rood kleuren, is dat in het begin bijna magisch. Maar alles went; op het laatst stop je een boterham blindelings in de gleuf, haal de handel naar beneden en wacht op een altijd goed resultaat. Kijken of de boterham verbrandt, is dan verleden tijd.

Een mooi keukenaccessoire die dankzij zijn designuiterlijk en het stukje geavanceerde techniek € 217 euro kost via bijvoorbeeld coolsound.nl. In de VS is hij omgerekend circa € 130 via Amazon, plus verzendkosten natuurlijk.

 

Ook leuk om te lezen