Design op je kaasplank

» Naar de shop

Dat food en design goed samengaan bewijst Designkaas met deze prachtige boerenkazen. De ontwerpen zijn een lust voor het oog, maar wanneer snijd je nou zo’n mooie kaas aan? “Er is een moment dat het oog het los moet laten en de smaak het overneemt.” Gelukkig kun je de kaas zo’n drie weken bij kamertemperatuur in de keuken laten liggen om er nog even van te genieten voordat de kaasplank hem roept.

kaas met afbeelding

Designkaas die lekker smaakt en smoelt

Marinde van Leeuwen is de grondlegster van Designkaas. Zijn ontwierp de eerste serie en liet zich inspireren door de onmiskenbare Hollandse look van de uitgestrekte polders, kleurrijke tulpen, en authentiek Delfts blauw. Het ambachtelijke van het kaas maken in combinatie met een mooi design maakt deze kazen zo bijzonder.

Tegenwoordig werken verschillende designers, tekstschrijvers en fotografen mee aan dit product. Twee echte Hollandse kaasboerderijen staan garant voor een boerenkaas van uitmuntende kwaliteit. Wij gaan er zeker een proberen: een designkaas op een designkaasplank. Dutch design met smaak noemen we dat!

Designkaas Marinde van LeeuwenDesignkaas Marinde van LeeuwenMarinde van Leeuwen

 

Ook leuk om te lezen