Exclusieve gietvloeren van Ode aan de Vloer

» Naar de shop

De eindbestemming van een zoektocht naar exclusieve, kwalitatieve gietvloeren is Ode. Vakmanschap, hoogwaardig materiaal, precisie, 45 jaar ervaring achter zich en een ruim en bijzonder aanbod dat met creativiteit en passie voor het vak is samengesteld. Vraag de brochure van Ode aan de Vloer aan via onze brochureservice of lees gerust verder.

Puur, Pasta, Pracht en Passie
Iedere gietvloer van Ode is naadloos en daarom optisch mooi en hygiënisch, comfortabel, eenvoudig te reinigen en onderhouden, weinig krasgevoelig en kleurecht. Bovendien gaan ze dankzij de hoge kwaliteit van het kunststof zeer lang mee. Een materiaal waarmee Ode na 45 jaar als één van de beste uit de voeten kan. Er zijn vier verschillende vloerlijnen; Puur, Pasta, Pracht en Passie.

Door Piet Boon
De Pastalijn beslaat 11 bijzondere en smaakvolle gietvloeren die zijn bedacht door spraakmakend ontwerper Piet Boon. Ze hadden hem gevraagd om zijn ideeën los te laten op een Ode lijn. Pasta was zijn keuze. Piet is Pasta en Pasta is Piet. Mooi!

Hij bootst met deze lijn betonvloeren na, waardoor ze qua sfeer uitstekend toepasbaar zijn in woningen. Maar dat niet alleen, de volle overgave en passie waarmee Boon de Pastalijn heeft ontworpen, hebben er bovendien voor gezorgd dat deze gietvloeren bij ieder interieur passen. Een combinatie van warme aardetinten en een vleugje speelsheid. Boon gebruikt de Pasta vloerlijn trouwens ook voor zijn eigen ontwerpen. Als hij er al vertrouwen en plezier in heeft, wie dan niet?

De Pasta Slib Gietvloer

Gietvloer Pasta Slib

De Pasta Zand Gietvloer

Gietvloer Pasta Zand

De Puur Wat Gietvloer

Gietvloer Puur Wat

Je kunt de brochure van Ode aan de Vloer aanvragen via onze brochureservice.

Ook leuk om te lezen