Hang around en Toss around

» Naar de shop

Prachtige simpele keukenaccessoires met nét een klein beetje extra functionaliteit. Dat zijn de Hang Around spatels en het Toss Around slabestek van het Deense KiBiSi.

Hangig handig
In samenwerking met Muuto gaven ze de spatels een kleine uitkeping aan de achterkant, zodat ze precies op je potten of pannen kunnen blijven hangen. Handig en hygiënisch. Het bijpassende slabestek is al even minimalistisch. Doel was ook hier mooie materialen, vakmanschap, ergonomie en functionaliteit bijeen te brengen.

Aziatische en scandinavische combi
Ontwerper Jens Martin Skibsted geeft aan dat de inspiratie voor de ontwerpen kwamen van ambacht uit Bhutan. Hun houten gebruiksvoorwerpen, gecombineerd met een scheut Scandinavisch inzicht voor ontwerp, leidden tot deze kleine innovatie in keukengerei.

Hang Around en Toss Around waren voor het eerst te bewonderen op het Maison & Objet 2011 en zullen binnenkort op de markt komen. Ik ben fan! Vraag me wel af hoe groot de inkeping is en of hij dus op elke pot, pan of kom blijft hangen? Wie het weet, mag het zeggen.

Ook leuk om te lezen