Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

18+: Alcoholisch fruitshotje

» Naar de shop

Je kent het vast nog wel van vroeger. Je neemt een watermeloen en een fles vodka. Gaatje in de watermeloen, vodka fles omgekeerd erin en ’s avonds kan je een goed feestje bouwen. Met deze ShotCarver gaat dat nog gemakkelijker, en bovendien kun je het fruitassortiment heel goed uitbreiden!

ShotCarver
Vergeet dus het zelf mixen van drankjes. Bij de voorbereidingen voor een feestje ga je, nadat je bij de slijter bent geweest, direct naar de groente- en fruitafdeling om wat van je favoriete fruit in te slaan. Vooral appels en peren doen het goed! Maar je kan het ook met een sinaasappel of zelfs groente proberen. Eenmaal thuis aangekomen ga je aan de slag met de zogenaamde ShotCarver. Als met een soort kurkentrekker maak je gaten in het fruit. Je giet er vodka in en het fruit absorbeert de drank, of je gebruikt het als een soort van shot glaasje. Wel oppassen dat je de appel niet in één keer opeet… de producent van de ShotCarver is niet verantwoordelijk voor de gevolgen.

Ik ben fan en zal hem deze zomer zeker introduceren op enkele feestjes! Voor omgerekend € 10,- is hij online te bestellen bij onder andere de Cool Stuff Express.

ShotCarver maakt fruit nog plezieriger!ShotCarver maakt fruit nog plezieriger!

Bron: Dornob

Ook leuk om te lezen