5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Tom Dixon did it again. Ik blijf fan van deze Britse ontwerper. In 2010 tipte Monique van Empel al over deze elegante stoel, toen nog een 3D schets als opmaak voor de beurs in Milaan.

Mesh voor Magis
Of zijn nieuwste stoel ‘Mesh’ voor Magis ook comfortabel zit, weet ik niet. Het geperste gaas doet vooral denken aan de hoesjes van speakers en metalen fietsmandjes. Ik zou hem dan ook graag een keer willen proefzitten!

Luchtig
Qua vormgeving is het dik in orde. De luchtigheid van het kuipje en toch oersterk en licht, het omkrullen waardoor een rug- en armleuning ontstaat…het is allemaal prachtig gevonden.

Ook het aluminium frame waar het kuipje mee lijkt te versmelten is waar vakwerk en geeft de stoel een outline. Piepkleine minpuntjes zijn voor mij de punten op het frame waar de poten samenkomen met de kuip, Deze vind ik wat te grof. Verder een dikke voldoende!

 

Ook leuk om te lezen