Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Minder stress in de keuken met draagbare inductiekookplaat

» Naar de shop

De kans dat je er tegen de feestdagen tegenaan bent gelopen is groot: ruimtegebrek. Misschien had je net genoeg stoelen voor alle familieleden en vrienden. Maar je keuken was eigenlijk niet helemaal geschikt en groot genoeg om voor zoveel mensen te koken. Waar laat je alle borden en pannen? En zijn er wel genoeg gaspitten?

Hoe kun je nu geordend en efficiënt koken? Dat soort dagen vragen om flexibiliteit, en de draagbare inductie kookplaat is zo´n flexibele oplossing. Twee van deze kookplaten brengen we graag even bij je onder de aandacht. Daarbij moeten we wel opmerken dat een normale inductie kookplaat ongeveer 3000 Watt heeft en deze draagbare inductie kookplaten meer geschikt zijn voor bijvoorbeeld het laten sudderen van vlees. Daarnaast, wees je bewust van het stroomgebruik!

viking induction

Allereerst is Viking Portable Induction Cooker van 1800 Watt die beschikt over zes powerlevels. Goedkoop is deze niet, omgerekend € 400,-

fagor inductie

De tweede is Fagor´s Portable Induction Cooker van 1300 Watt en heeft net als de Viking ook zes powerlevels. Deze beschikt daarnaast over een timer die aftelt vanaf 180 minuten.

Bron: The Kitchen Designer

Ook leuk om te lezen