New York loft van SPI design

» Naar de shop

Het gepolijste design van deze SoHo loft is het werk van design firma SPI Design. Sarah Shetter en Alison Palevsky hebben SPI Design opgericht in 2004 om leefbare moderne luxe te brengen naar bijvoorbeeld dit pand, met zijn originele industriële elementen.

Favoriete details
De charme zit voor mij vooral in de strakke lijnen, aangevuld met geinige details die zo hier en daar zijn toegevoegd. Favoriete details zijn: de op kleur geselecteerde boeken in de boekenkast, de groepering van foto´s boven het dressoir in de eet/woonkamer en de prachtige L-vormige  keuken, waarbij ook het plafond verlaagd is voor een intiemer gevoel. De materialen gekozen zijn op duurzaamheid: de PaperStone werkbladen, FSC gecertificeerde kastpanelen en FSC gecertificeerde berken fineer kastdeurtjes. En wat dacht je van het regency-glamour van de slaapkamer? Mooie touch zijn de rolgordijnen en het bijzondere dressoir aan het voeteneind. Genoeg inspiratie te vinden op de foto´s en voor nog meer info kun je verder snuffelen op de website van SPI Design.

N-Y loft SPI Design boekenkast boeken op kleurN-Y loft SPI Design eetkamerN-Y loft SPI Design eetkamer en open keukenN-Y loft SPI Design woonkamerN-Y loft SPI Design woonkamer 2N-Y loft SPI design slaapkamerN-Y loft SPI Design badkamerSPI Design ontwerper Sarah Shetter en Alison Palevsky

Ook leuk om te lezen