5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Pelgrim’s panorama kookplaten

» Naar de shop

Wil je een brede kookplaat? Zoek niet verder…de nieuwe panorama kookplaten van Pelgrim zijn namelijk écht heel breed. Maar liefst 100 cm (inductie en keramisch) tot 110 cm (gas-op-glas).

Ideaal wanneer je een kookeiland hebt, omdat de panoramaopstelling extra ruimte biedt. En dat is nou net wat je wilt in de keuken!

De pitten en kookzones staan naast elkaar, dus je hoeft niet ook meer over je pannen heen te buigen. De Panorama kookplaat van Pelgrim is in 3 verschillende smaken verkrijgbaar: gas-op-glas, inductie en keramisch.

Overkooknie met inductie
De panorama inductieplaat is 100 centimeter breed en heeft 4 kookzones. Handig is de aankookautomaat die zorgt voor extra snel koken en automatisch terugschakelt naar de gekozen kookstand. Overkoken is dus verleden tijd.

Het prettige van koken op een inductie kookplaat is bovendien dat alleen de pan wordt verwarmd; wel zo veilig en tegelijkertijd heel duurzaam omdat je tot 24% energie kunt besparen.

Adviesprijs € 1.799,-

Keramische meedenker
De keramische panorama kookplaat heeft geen bedieningsknoppen maar een touch panel. Niet alleen mooi om te zien maar ook bijzonder praktisch met schoonmaken. De 100cm brede kookplaat heeft Cook Light elementen voor extra snelle verwarming en afkoeling van de kookzones. En vergeet je de plaat uit te zetten, dan schakelt hij zichzelf na bepaalde tijd uit. Handig toch!

Adviesprijs € 1.099,-

Groots gas-op-glas
Last but not least de Pelgrim gas-op-glas panorama kookplaat, met 110 cm de breedste van het stel. Uitgerust met 4 branders, waarvan er 2 zowel voor wokken als ‘gewoon’ koken geschikt zijn. Zodra de gasvlam dooft, stopt automatisch de gastoevoer. Safety first dus! En dankzij de gehard glazen vangschaal is de kookplaat gemakkelijk en krasvrij schoon te maken.

Adviesprijs € 1.099,-

Ook leuk om te lezen