5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Bloemen; ik ben er dol op! Een mooie bos bloemen frist en vrolijkt je woning altijd direct op. Maar… Er is toch vaak wel één klein probleempje.. Welke vaas ga ik nu gebruiken voor deze bloemen? Een grote bos bloemen kan ik vaak prima kwijt, grote vazen zijn er immers genoeg, maar met een aantal mooie, losse bloempjes zijn vaak alle vazen te groot én te saai. Gelukkig is daar nu een oplossing voor!

Een modulair ‘kunstwerkje’

Industrieel ontwerpster Maija Puoskari (geboren in Tornio, Noord-Finland) bedacht de Pino Pino Vaas: een modulair ‘kunstwerkje’ voor al jouw favoriete bloemen.

Vases Pino Pino Maija Puoskari colorful

Stapelbare ringen

De hoogte én de kleurcombinaties van deze fantastische vaas kunnen worden aangepast doormiddel van stapelbare glazen ringen. Wil je vandaag een grijze vaas met een roze accent? Dat kan! En als je morgen een roze vaas met een paars accentje wilt kan dit ook!

Van vaas naar voorraadbus

De super creatieve Maija denkt niet alleen aan wat mooi is, maar ze is ook zeer praktisch ingesteld. Wanneer je de vaas niet in gebruik hebt voor bloemen kun je de vaas omtoveren tot een voorraadbus voor al jouw lekkernijen, dankzij het houten dekseltje die ook bij dit ontwerp te verkrijgen is.

Pino Pino vases Maija Puoskari voorraadbusPino Pino vaas Maija PuoskariPino PIno vazen Maija Puoskari multifunctioneel

Ook leuk om te lezen