5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Jamie’s Kitchen met Wolf

» Naar de shop

Als koken meer dan een hobby is, worden de juiste tools steeds belangrijker. Wolf komt je wat dat betreft tegemoet met Sub Zero, een aantal bijzonder professionele kookelementen. Met deze elementen waan je je in een professionele keuken en kun je tekeer gaan als een flamboyante topkok, inclusief het gescheld en gesmijt!

Grillen, wokken, stomen, etc
Met deze losse elementen kun je dus naar hartelust je eigen kookvlak samenstellen. Ingrediënten: gas, elektrisch, wok, stoompan, grill en een friteuse. Hiermee heb je als zelfbenoemde chefkok alle opties om te experimenteren met technieken uit verschillende kookwerelden. Het ene gerecht wil je misschien liever op gas (bijvoorbeeld voor de Tajine of wokken met vuur) en het andere op een grill. Of stomen en frituren. Waar Wolf zich voor op de borst slaat, is in ieder geval de de precisiebediening. Wil je het dus allemaal niet om en nabij, maar moet het nauwkeurg….dan weet je waar je moet zijn.

Wokken
De 8,0 kWh wokbrander vormt de vlam zodanig dat de hitte precies op de juiste plaats gecentreerd wordt voor roerbakken of om snel water aan de kook te brengen. Maar niet alleen voor de wok is dit een geschikte module. Voor “normale” pannen wordt er een standaard rooster bijgeleverd.

Grillen
Met de grill module kun je het hele jaar door binnen BBQ’en. Ideaal! De twee 1400Watt elementen verzekeren een precieze controle op de voorste en achterste zone van de grill.

Stomen
Met de stomer kook je gezond en vetarm. Weer eens wat anders. Stomen is een methode waarbij de voedingsstoffen, kleuren en smaken beter bewaard blijven dan bij andere kookmethodes. Ook is de stomer zeer geschikt voor het ontdooien van voedsel.

Geen aangebrand voer
Last but not least wordt aanbranden een kunst dankzij de TRUE SIMMER stand op de kookplaten. Hiermee houd je sauzen en stoofpotten onder het kookpunt op 93 graden en met de TRUE MELT functie smelt je chocolade zonder “Bain Marie” op de zeer lage temperatuur van 49 graden. Met de HI POWER toets op de kookplaat laat je water in enkele seconden koken.

Niet standaard
De Wolf modules (38 cm breed) zijn groter dan de standaard kookapparatuur. De ruime kookoppervlakte biedt extra kookgemak en maakt het koken voor meer personen eenvoudiger. De modules zijn bovendien makkelijk schoon te houden en voor de veiligheid hebben de kookplaten een vergrendeling en een restwarmte aanduiding. Timers houden je bij de les.

Zo, en nu kun je los! Voor meer info kijk je op de site van Wolf Cooking.

Ook leuk om te lezen