5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Is er een designdokter in de zaal?

» Naar de shop

Ze worden wel ’toublemakers of design’ genoemd, Design Studio 5.5 uit Frankrijk strijdt elke dag voor eerlijke en toegankelijke consumptie. We leven in een wegwerpmaatschappij en Studio 5.5 laat ons zien hoe we schaamteloos afstand doen van onze ’troep’ door de serie Reanimatie van houten meubelen. Zelfs die troep heeft een geschiedenis, een verhaal. Is het stuk? Ga niet meteen naar de stort maar denk een  keer na. Kan er écht niets meer mee?

reanimatie houten meubelen Studio 5.5

Reanimatie van houten meubelen

Met plastic vlakken, touw en ringen in een fluoriderende kleur groen, gaan de design dokters aan de slag. De stoelen krijgen een behandeling met oog voor detail en vakmanschap. De uitkomst is een knallende serie oude, gereanimeerde meubelstukken waar nieuw leven in in geblazen en zo dus weer een generatie langer meekunnen.

reanimatie houten meubelen Studio 5.5Meubel reanimatie Studio 5.5reanimatie houten meubelen Studio 5.5Meubel reanimatie Studio 5.5Reanimatie Studio 5.5Reanimatie houten meubelsreanimatie houten meubelen Studio 5.5Repareren houten meubelsRepareren houten mebelsReanimatie Studio 5.5Reanimatie houten meubels

 

Ook leuk om te lezen