5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Golden Gate Bridge rekje

» Naar de shop

Dit mooi vormgegeven rekje ‘Bridge Shelves’ is geïnspireerd op de structuur van een ophangbrug, zoals de Golden Gate Bridge en de Akashi Kaiky Bridge. Sterk en functioneel en tegelijk ontzagwekkend. Het ontwerp is van het ontwerpcollectief uit Barcelona en Singapore ‘Outofstock‘.

Bridge shelves

De ‘Bridge Shelve’ wordt op de volgende manier opgehangen. Als eerste bevestig je een houten stok horizontaal aan de muur. Van hieruit worden 3 houten planken van verschillende lengtes opgehangen door middel van gebogen stalen draad. Je kunt de planken zelf de juiste plek geven door ze langs de stok te bewegen.

Het rekje is in meerdere ruimtes te gebruiken zoals de woonkamer, badkamer of keuken. Overal is wel een plekje te vinden voor dit mooie rekje.

Outofstock(holm)

Ondanks dat alle 4 de ontwerpers van het ontwerpcollectief niet uit Scandinavië komen hebben ze wel hun roots daar liggen. In Stockholm hebben ze elkaar namelijk ontmoet, vandaar de naam Outofstock(holm). Dit rekje ‘Bridge Shelves’ wordt gefabriceerd door het Deense bedrijf Bolia.

Bridge Shelves van Outofstock

Bridge Shelves van Outofstock

Bridge Shelves van Outofstock

Bridge Shelves van Outofstock

Ook leuk om te lezen