Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Retro broodrooster

» Naar de shop

Lichtbruin of donker en krokant? Een dunne of toch liever een dik gesneden boterham? De Bistro Toaster van BODUM maakt het mogelijk. En dat is op zich niet zo opmerkelijk, maar het ontwerp wel! De Bistro Toaster combineert een retro modern design met een gewaagde kleur. Het broodrooster zelf is gemaakt van roestvrijstaal met een gekleurde rubberen omhulsel. Je kunt kiezen uit acht verschillende kleuren, van zwart tot groen tot rood.

Buiten het feit dat ik het een waanzinnig gaaf ontwerp vind, zijn er ook nog een aantal interessante functies aan toegevoegd. Daarbij moet je denken aan een variabele temperatuursinstelling; een ontdooi functie; een warmtehouder voor bijvoorbeeld je croissantje; een uitschuifbare kruimelopvang; en de breedte is verstelbaar, zodat ook de dik gesneden boterhammen zonder moeite geroosterd kunnen worden.

De afmetingen van dit broodrooster zijn 27 cm x 15 cm x 20 cm. Hij is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, van zwart tot groen tot rood. Voor omgerekend € 60,- is hij online te bestellen bij Bodumusa. Absoluut een fleurige toevoeging in de keuken!

Ook leuk om te lezen