Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Mix & Match servies van House of Rym

» Naar de shop

Een poosje terug schreef ik over het indianen dekentje Bu! De print was ontworpen door Elisabeth Dunker van Fine Little Day. Deze Zweedse designontwerpster heeft voor dit servies samengewerkt met een andere Zweedse ontwerpster Anna Backlund voor het Tunesische bedrijf: House of Rym. Deze 2 dames hebben dit porselein voorzien van prachtige decoraties.

‘Hoedje af voor meneer de eekhoorn’

Mix & Match
Het plan was om verschillende designontwerpen te maken voor de servies onderdelen, met verschillende expressies. Maar ze wilden wel dat de afzonderlijke onderdelen samen een verhaal zouden vertellen. De gebruiker kan zelf mixen met de verschillende patronen. Een kopje met het ene patroon gemixt met een bordje van het andere patroon, wat jij wil!

Hoe zou jij het vinden om te mixen, zou je het kunnen waarderen om die vrijheid te hebben? Of zou je liever kopjes en schoteltjes van hetzelfde patroon hebben? De ontwerpsters denken dat de meeste mensen de voorkeur hebben voor de vrijheid om zelf te kiezen. Ik denk dat ze daar volkomen gelijk in hebben!

‘Forest’
‘Berry Blue’

De nieuwe collectie wordt van 5-9 februari 2012 geshowd op de Birmingham Spring Fair, Hall 9, stand 9L52.

Ook leuk om te lezen