5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Win je droomkeuken

» Naar de shop

Droom je al jaren van een hele bijzondere of juist een hele functionele keuken die écht helemaal bij je past, maar zijn je wensen zo bijzonder dat niemand zich raad weten met jouw unieke keukenwensen? Dat komt dan goed uit, want bij Uw KeukenSpeciaalzaak laten ze zich tot 1 mei uitdagen om jouw droomkeuken te ontwerpen. Zijn je wensen misschien heel gewoon, maar met geniale details of heb je juist hele bijzondere wensen? Doe dan mee! Je ontvangt sowieso vrijblijvend een op maat gemaakt ontwerp van je droomkeuken, maar bovendien maak je kans om die hele speciale keuken ter waarde van € 15.000,- te winnen.

Hoe maak je kans op deze prijs?
Zet je gewenste keuken met motivatie en persoonlijke wensen zo nauwkeurig mogelijk op papier. De opstelling en stijl van de keuken die je wilt laten ontwerpen zijn volledig vrij in te vullen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een keuken in een speciaal thema of met hele bijzondere afmetingen te laten ontwerpen. Qua wensen en creativiteit krijg je alle vrijheid, maar houd er altijd rekening mee dat de keuken in je woning moet passen.

Meedoen is heel eenvoudig.
Vul het actieformulier op in op de website van Uw Keukenspeciaalzaak. Zij nemen dan contact met je op om een vrijblijvende afspraak te maken waarbij je de mogelijkheid hebt om de uitdaging persoonlijk te onderbouwen. Die toelichting kan trouwens ook telefonisch plaatsvinden.

Een droomkeuken van selectiv®
Het winnende keukenontwerp van de actie wordt omgezet naar een keuken van het merk selectiv® en bovendien voorzien van de allernieuwste Siemens apparatuur en een hoogwaardig Dekker werkblad. Meedoen kan tot 1 mei 2010.

Droomkeuken van Uw KeukenspeciaalzaakWinnaar 2009
De wens van Yol Hoefnagels (48, regisseur/docent drama), PHoenix (9) en lois (8) was een nieuwe keuken in haar herenhuis uit 1914. De keuken moest praktisch zijn, met inbouwapparatuur en voldoende kastruimte, maar ook mooi zijn om te zien. Yol wilde dus graag een stoere keuken met een industriële uitstraling, eenvoudig van vorm en zonder bovenkastjes. En dat dat gelukt is, zie je op de foto. De droomkeuken van Yol beschikt namelijk over een aantal bijzondere details waaronder een quooker, vier gaspitten die naast elkaar zitten, een weggewerkte wasemkap en veel schoolbordverf. De kast is bovendien minder diep dan het aanrecht, waardoor het blad over de hele lengte doorloopt. Dat benadrukt het flinke formaat van vijfenhalve meter.

Ook leuk om te lezen