WOGG 48: sensuele en intelligente tafel

» Naar de shop

Toen ik deze tafel voor het eerst zag, moest ik zo hard grinniken. Ik kon het beeld van het onderstel van een kip niet van mijn netvlies krijgen. Wat een geinige tafel!

Dat dit beeld niet helemaal was wat Wogg of de designer Christophe Marchand voor ogen hadden, blijkt uit hun productbeschrijving. ¨De flexibele tafel heeft een ongebruikelijk onderstel, hetgeen sensueel plezierend is in zijn vorm¨. Sensueel plezierend? Mmmm. Zo zie je maar weer: iedereen heeft een andere manier om naar design te kijken. Maar wat maakt het eigenlijk uit? Grappig of sensueel: het zijn beide positieve emoties.

WOGG 48 tafel in lage standWOGG 48 tafel in hoge stand

Het stalen frame is bedekt met elastisch materiaal dat moeiteloos rekt wanneer de hoogte wordt versteld.  Het materiaal kan met 190% in de breedte en 140% in de lengte opgerekt worden. Indien gewenst kan de hoogte uitgebreid worden met 50 cm (van 68 naar 118 cm). Verder biedt het intelligente onderstel ook een elegante opruim plaats voor kabels en andere apparatuur. Je kunt kiezen voor een tafel met of zonder gemotoriseerde hoogte versteller. De WOGG 48 is leverbaar in 10 verschillende kleur & materiaal combinaties.

WOGG 48 tafel met bijzonder tafelblad

Voor een prijsopgave kan je contact opnemen met WOGG in Zwitserland:
Tel: +41 564833700
e-mail: info@wogg.ch

Bron: wogg

Ook leuk om te lezen