5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Het dikke keukentafelboek N°1 van ZTRDG

» Naar de shop

We laten hier altijd wel de leukste spullen zien voor in de keuken, maar er moet met die spullen natuurlijk ook iets gebeuren. Koken bijvoorbeeld!

Als je een keukenprins(es) bent, heb ik een leuk tip voor je. Kijk eens op de site ZTRDG.nl. ZTRDG is een site met recepten om je te laten koken met datgene wat het seizoen te bieden heeft en met lokaal geproduceerde en (liefst) biologische ingrediënten.

Koken met de seizoenen
En nu is er het ZTRDG keukentafelboek N°1. Het mooiste van twee jaar ZTRDG is gebundeld tot een inspirerend kookboek. Hierin vind je niet alleen de lekkerste seizoensrecepten van ZTRDG.nl, maar ook verhalen over mensen die met hart en ziel bezig zijn met goed, vers en mooi eten.

Zaterdaggevoel
Je vindt in dit kookboek verhalen in over de bevlogen helden van ZTRDG – boeren, tuinders, kaasmakers, imkers, vissers, worstjongens en andere producenten van eerlijk eten. Je leest achtergrondinformatie over ingrediënten, en bekende en minder bekende Nederlanders vertellen over hun ‘ZTRDG gevoel’. Fijne uitsmijter: een overzicht van de leukste adressen in de buurt om je boodschappen te doen of om lekker te eten.

Kerstcadeau
Met meer dan 300 pagina’s past ZTRDG keukentafelboek N°1 misschien niet in een schoen, maar wat ons betreft is dit hét decembercadeau voor kookfanaten, fijnproevers, bio-liefhebbers en kritische consumenten met een knalgroen hart.

ZTRDG keukentafelboek N°1 kost € 25,- (excl. € 4,95 verzendkosten) en verschijnt eind november.

Ook leuk om te lezen