Groeimeubels voor kinderen

» Naar de shop

Kinderen groeien en dat betekent dat er met regelmaat nieuwe kleren en meubels nodig zijn. Dat kan een dure aangelegenheid zijn, tenzij ze meegroeien, zoals deze tafel!

Verstelbare poten
De Oostenrijkse meubelontwerpers van Perludi hebben deze slimme CASPAR kindertafel bedacht. De tafel is zo ontworpen dat hij met de kinderen mee kan groeien in de hoogte. De CASPAR is voorzien van gekleurde poten die simpelweg zijn geplaatst in de vier gaten van het massief houten tafelblad en vervolgens met rubberen ringen wordt vastgezet. En mocht hij onverhoopt op een ongelijke vloer staan, dan schuif je de verstelbare poten gewoon iets omhoog of omlaag.

Ergonomisch en milieuvriendelijk
De uitgangspunten van dit ontwerp zijn ergonomie en milieuvriendelijkheid. Ook handig, voor het transport van de kindertafel kunnen de poten naar buiten worden getrokken en opgeslagen worden onder het tafelblad. Bovendien is hij licht van gewicht en milieuvriendelijk doordat hij in Oostenrijk is gemaakt van lokaal geteeld sparrenhout. Dat betekent gebruik maken van hernieuwbare bronnen en een korte transportroute wat zorgt voor een lage koolstofuitstoot.

Voor meer informatie kijk je op de website van Perludi.

Met de kinderen meegroeiende Caspar kindertafel van PerludiMet de kinderen meegroeiende Caspar kindertafel van PerludiMet de kinderen meegroeiende Caspar kindertafel van PerludiMet de kinderen meegroeiende Caspar kindertafel van PerludiMet de kinderen meegroeiende Caspar kindertafel van PerludiBron: Contemporist

Ook leuk om te lezen