Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Kartonnen huis voor creatieve kids

» Naar de shop

Sinterklaas en kerst komen sneller dichterbij dan je denkt. Glimmend groot speelgoed van plastic kan dan natuurlijk een mooie cadeau zijn. Iets waar de kids al hun creativiteit en fantasie in kwijt kunnen, is echter nog veel leuker. Bijvoorbeeld het speelhuis van de Tooko serie van de firma Jansen+Co.

Speelhuis
Op de foto’s zie je House en House Midi, die gemaakt zijn van stevig wit karton, waar kinderen naar hartelust op kunnen tekenen of verven. Maar het kan nóg creatiever met bijvoorbeeld gevonden voorwerpen uit het bos, slierten touw, kurken, glitters of watten als sneeuw voor op het dak. Het huis van Hans en Grietje namaken is natuurlijk ook een superproject. En ik dacht dat hij ook bijzonder handig kan zijn als opbergmeubel voor los slingerend speelgoed.

Duurzaam
Dit speelhuis is gemaakt van 100% afbreekbaar karton. Het kleine huis (Midi) heb je al voor € 15,-, het grote huis voor € 45,-. Je krijgt hem mee in een platte doos, zo kun je hem na gebruik ook weer makkelijk opbergen. Als extraatje kun je bij het House Midi dolhouse een bankje maken uit de verpakking.

Ook leuk om te lezen