Kleine beestenbende

» Naar de shop

ScandinaviëXS levert….juist, Scandinavische lifestyle dingetjes voor de kleinsten onder ons. Van kleding tot (speel)meubels; allemaal in ieder geval met die typisch Scandinavische look and feel. Zo ook de grappige tumbling animals van Bobles.

Beestenbende
Tumbling animals zijn gebaseerd op geometrische vormen. De leuke olifanten, krokodillen, vissen etc. zijn geschikt voor de allerkleinsten tot grotere stoere kids die bijvoorbeeld surfen op de olifant.

Tumbling animals zijn gemaakt van schuim dat gemakkelijk te reinigen is (neemt geen water op!), zonder weekmakers etc en kunnen een gewicht tot 100 kilo dragen. Met een natte doek kun je ze eenvoudig schoonmaken. Deze beestenbende is te koop bij ScandinaviëXS van € 29,- tot € 199,-

De Kip
De tumbling animal kip kan worden gebruikt als stapsteen of als wipkip wanneer je hem omdraait. Goed voor de balans! Voor kleine kinderen kan de kip ook als zitje worden gebruikt.

Prijs kip: € 29,-

De Krokodil
Dé functie van de krokodil is die van trap waar kinderen eindeloos op kunnen klimmen. Door waaghalzen wordt de trap ook gebruikt om vervolgens op de bank te springen of op jouw rug. In ieder geval wordt de spierkracht en het evenwichtsvermogen van je kind verbeterd.

Wanneer je de krokodil omdraait, kan je kind op het schuine vlak omhoog lopen en het kiepmoment uitvinden. De krokodil is ook leuk om staand heen en weer te wippen of overheen te lopen. Maar natuurlijk ook om op te zitten/liggen; handig als je bijvoorbeeld een boekje wilt lezen.

De krokodil heeft drie zithoogten, zodat je er ook samen op kunt zitten, en wee krokodillen in elkaar geschoven vormen een bankje.

Prijs krokdil: € 89,-


De Slang / Tafel

Dit is de nieuwste tumbling animal! De snake, oftewel een tafel of een rocking boat, of een tunnel, of een klimrek…je kan het zo gek niet verzinnen. In combinatie met een 6 laags vis of varken of de worm ook als een zithoekje te gebruiken.

Prijs slang: € 199,-

Ook leuk om te lezen