3D actiefiguren van jezelf

» Naar de shop

In het verleden gaf het fotohokje de ´gewone burger´ de kans om goedkope foto´s van zichzelf te laten maken. 3D printhokjes gaan misschien hetzelfde doen, maar dan met persoonlijke actiefiguren. Deze maand opent een pop-up shop in de wijk Harajuku in Tokyo.

So real
Omote 3D Shaskin Kan
zal vanaf 24 november 2012 tot 14 januari 2013 zijn deuren openen in de Eye of Gyre exhibition ruimte in Harajuku. Je zult 15 minuten eenzelfde pose moeten kunnen aanhouden. Lukt je dit, dan wordt je lichaam gescand en rolt er een fantastisch gelijkende 3D foto van jezelf uit de printer. Het actiefiguurtje lijkt niet alleen sprekend, de textuur van je kleding en haar kloppen ook.

Toyio
Echt goedkoop kun je het nog niet noemen. Je kunt de figuurtjes in 10,15 of 20 cm krijgen. De kleinste kost je al ruim € 200. Maar ze zijn wel helemaal te gek, dus wil je er ook één, boek dan via de website van Omote. Er is korting voor groepen van 3 of meer personen. Een familieportretje misschien? Kleine waarschuwing: de site is in het Japans.

Madrid
Mocht je liever naar Spanje gaan, dan kan je ook een actiefiguurtje van jezelf laten maken in Madrid via 3D-U. Daar liggen de prijzen tussen de € 67,50 en € 297,50.

 

 

 

Ook leuk om te lezen