5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Door een eenvoudig rukje aan de onderkant wordt een kinderwagen getransformeerd tot een scooter. Een snelle en sportieve manier van je voortbewegen waar zowel de ouders als het kind lol aan beleven! Recentelijk zag deze super-kinderwagen, ontworpen door Valentin Vodev, het levenslicht. Valentin is lid van het ontwerp trio achter CIO, Creative Industrial Objects.

Geschikt voor verschillende soorten terrein
Voor de ontwikkeling van de Roller Buggy is veel geïnvesteerd, allereerst in marktonderzoek en vervolgens in het ontwerp. De combinatie van kinderwagen en scooter is in eerste instantie uitvoering getest. De beste resultaten kwamen samen in een 3D model. Vervolgens is er een prototype gebouwd en getest in parken. Hierbij werd in eerste instantie van een levensgrote pop gebruik gemaakt, safety first!

Er zijn voor de veiligheid twee hydraulische remmen geplaatst op de wagen, waardoor er te allen tijde afgeremd kan worden of helemaal tot stilstand gekomen kan worden. Ook zit er voor het kindje een veiligheidsriem in. Als laatste worden er wat richtlijnen mee gegeven: het kindje moet tussen de 1,5 en 4 jaar oud zijn en de snelheid moet beperkt worden tot max. 15 km/h.

roller buggyroller buggy

Ook leuk om te lezen