5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Wokken en badderen in de Dutchtub

» Naar de shop

De Dutchtub Original van Weltevree is inmiddels al een icoon geworden.

Droom je al een tijdje over deze fantastische hottub dan is nu het moment. Want heb jij ooit weel eens in bad gezeten met de gedachte ‘Had ik nu maar een lekker hapje‘? Wat voor antwoord je ook geeft; het kan!

Wokkend badderen

De hilarische Dutchtub combineert het nuttige met het aangename. Of eigenlijk vooral het aangename met het… uuh ja aangename. Je kan er namelijk in badderen en wokken tegelijk.

Toch heeft de kook’pit’ ook een zeer nuttige functie. De stoof aan de zijkant gebruik je voor het verwarmen van het badwater. Je blijft dus heerlijk warm!

Dutchtub Original Oranje Weltevree Bergen
Dutchtub hout vier persoons van Weltevree

 

Romantisch is het zeker: Zie je jezelf al met een geliefde in de buitenlucht, starend onder het sterrenhemel…samen genietend van een heerlijke Thaise curry, zonder ook maar één stap uit bad te komen?

 

 

Wil je ergens anders genieten? Het kan! Het oude water geef je aan je tuinplanten. Vervolgens verplaats je de Dutchtub. De 2-persoons Dutchtub weegt leeg slechts 40 kilo. Je tilt hem dus zo naar de andere kant van de tuin.

Design by Floris Schoonderbeek van Weltevree

Dit prachtige bad bevat ook nog een stukje Holland glorie. Nederlander Floris Schoonderbeek ontwierp hem. De prijs van de ronde 4-persoons hottub Dutchtub Original is € 5495,-. De romantische 2-persoons Dutchtub Loveseat heeft een prijs van € 3495,-.

 

 

 

Dutchtub Original Weltevree Blauw Outdoor

 

 

Ook leuk om te lezen