Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

One of a kind Ikea

» Naar de shop

Een unieke bank, stoel, bed of tafel van IKEA. Kan je het je voorstellen? Zou Ikea ze op de markt brengen, dan mag je waarschijnlijk flink je portemonnee trekken. De naam die ik er voor heb bedacht, mogen ze trouwens gewoon gebruiken als het zover is: Unikea!

Designer Kenyon Yeh uit de UK is IKEA al te snel afgeweest en komt met zijn eigen versie van een uniek IKEA produkt. Eentje die je krijgt als je alles in elkaar zet zonder de instructies te volgen! Hij zegt er zelf het volgende over:

“Dit project beoogt persoonlijke identiteit te creëren van de alomtegenwoordige uniformiteit. Ik heb de onderdelen van een standaard IKEA produkt in elkaar gezet zonder de instructies te volgen. In plaats daarvan heb ik een maatwerk meubel in elkaar gezet, aangepast aan mijn persoonlijke voorkeur. Het proces is bevrijdend en voegt een grenzeloze hoeveelheid mogelijkheden toe aan de zet-het-zelf-in-elkaar markt.”

Niet persé handig dit meubel, wel anders. Het idee is in ieder geval leuk! Ik zou willen zeggen, koop de jarige (want 30 jaar oud geworden) BILLY boekenkast, een paar RATIONELL bestekbakken en de o zo leuke TIRUP draaifauteuil en leef jezelf uit.

Bron: DESIGNSPOTTER.com

Ook leuk om te lezen