5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

De mobiele telefoon heeft de traditionele vaste lijn al lang en breed verdreven, maar dankzij de iRetrofone van Freeland Studios maken we een trip down memory lane. De charme van het vasthouden van de klassieke hoorn is terug, gecombineerd met de praktische functionaliteiten van de hedendaagse apparatuur.

Ouderwets lekker bellen
Het klassieke ontwerp van de telefoon waarbij je nog nummers draaide, is terug alleen kun je in deze versie eenvoudig je iPhone inpluggen. Plaats je Appletje in het midden van het ontwerp en gebruik het scherm van de iPhone om nummers te ‘draaien’ of uit je telefoonlijst een nummer op te zoeken. Elke versie van de iPhone past hierop. De hoorn kan uiteraard echt opgepakt worden, dus je gesprek voer je echt met de hoorn aan je oor.

De iRetrofone is uitgevoerd in traditioneel zwart, transparant en roze en wordt per stuk met de hand gegoten in hars. Een USB plug (niet inclusief) kan gebruikt worden om op te laden en te synchroniseren met een computer. Voor $ 195 is de iRetrofone van jou.

Een laatste voordeeltje: je ondervindt geen schade meer van de stralingen die de mobiele telefoon je zou kunnen berokkenen!

iPhone-fooniPhone-fooniPhone-foon

Ook leuk om te lezen