Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

LA appartement van Sir Elton John

» Naar de shop

Wat krijg je als je de smaak van Sir Elton John, zijn partner David Furnish en interieur ontwerper Martyn lawrence-Bullard combineert? Een zeer interessant en chic LA stulpje! Foto´s van hun appartement zijn te zien in de december uitgave van Architectural Digest. Hier alvast een voorproefje.

Zowel Elton John als zijn partner wilden een inrichting in lijn met de architectuur van het gebouw. Een inrichting die LA uitstraalt, de jaren ´70, ¨Boogie Nights¨. Bovendien was een van de vereisten van Sir Elton dat er een kleurige achtergrond kwam voor zijn kunst en foto´s. Elton´s partner voegt toe: ¨Martyn gebruikt jouw eigen smaak en geeft daar de meest adembenemende en sexy draai aan. Hij gebruikt geen blauwdrukken en werkt dus echt met je samen¨: aldus Furnish. Een leuke quote en de ruimte reflecteert echt wie de klanten zijn.

Ik moet bekennen dat ik het mooier vind dan verwacht. Ik dacht dat het wellicht wat over-the-top zou zijn, maar dat valt erg mee. Het is wel funky. Vooral de groene bank bij de grote woonkamer ramen. Maar ook de keuken en de bureaustoel! De zeebra kussens vind ik persoonlijk wat minder, maar oordeel zelf!

Woonkamer LA appartement Elton John

De woonkamer met een fantastisch panoramisch uitzicht over de stad

Woonkamer Elton John

Let op de groene wand en de zwarte vloer!

Keuken LA appartement Elton John

De 60-er jaren chandellier hing vroeger boven de conciërge van het Grand Hotel in Milaan

Kantoor LA appartement Elton John

Elton´s fleurige kantoorruimte met een stoel voor de enige echte Rocketman!

Bron: material girls

Ook leuk om te lezen