Puma Cargo Bike

» Naar de shop

De samenwerking tussen het Deense bedrijf Biomega, Puma en het design collectief KiBiSi bevalt blijkbaar goed, want wederom komt er een nieuwe fiets uit deze samenwerking voort: de Puma Mopion. De Mopion is er in 3 kleurstellingen, te weten een opvallende magenta/blauw/lime combinatie, zwart en wit.

De eerder gelanceerde Nevis kan ook besteld worden met een bagagedrager voorop, maar de Mopion cargo bike is echt gemaakt voor zwaardere lasten. Het wachten is nu op een strak gestileerde bakfiets.

Roestvast
Zoals bij alle fietsen van Puma is er bij de Mopion ook hoofdzakelijk aluminium gebruikt en weegt deze slechts 22kg. Daar waar nodig wordt staal gebruikt dat een extra bewerking heeft gekregen om roest zo veel mogelijk tegen te gaan. Als het aan de materialen ligt, moet hij er dus lang mooi uit blijven zien. Nu nog een fraai slot om het plaatje compleet te maken (en te houden)?

Bestellen
De fietsen van Puma zijn online te bestellen (De Mopion is op het moment van schrijven helaas nog niet te zien) en als ze bij je thuisbezorgd worden, zijn ze voor 92% geassembleerd. Nog even de laatste onderdelen zelf monteren en dan de stad in!

Ook leuk om te lezen