Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

I want one! Stel je voor: het is nog veel te vroeg en toch ben je al weer laat voor je werk. Als je dan lekker naar beneden kunt roetsjen in je eigen indoor glijbaan, dan is je dag toch meteen weer goed?

Meer voordelen
Voor de kids is dit natuurlijk ook ongekende fun. Het zou wel eens zo kunnen zijn dat je nog later op je werk komt omdat de kids er geen genoeg van kunnen krijgen. Maar je kunt wel de verjaardagsfeestjes thuis houden in plaats van in een speeltuin of attractiepark. En de was hoef je ook nooit meer van de trap af te dragen… een duwtje en gaan…

Wie heeft hem
Deze trap is gespot in ‘country manor’ uit 1939 van voice-mail gigant Scott Jones. Hij is zeven jaar bezig geweest met een renovatieproject van dit in Indiana geplaatste landhuis. De trap met glijbaan werd gemaakt door Rodney Miller uit Anderson, Indiana. Een echte vakman naar het schijnt.

Zelf doen?
De kosten van deze specifieke glijbaan trap zijn niet bekend gemaakt door Jones. Maar dat het een aantal centen gekost heeft daar mag je wel vanuit gaan. Jones houdt van het beste van het beste en de totale renovatie bedraagt naar eigen zeggen meer dan US $ 10 miljoen. Ahum.

Ik vond via freshhome nog een foto van een andere trap met glijbaan. Deze ziet er iets goedkoper uit, maar er staan geen ontwerper of fabrikant bij, laat staan prijzen. Wel weer inspiratie voor een doe-het zelf project. Vergeet daarbij niet de trapleuning dicht te maken (net als bij Scott Jones), want deze spijlen lijken te bedelen om het verlies, of in ieder geval het bezeren, van een arm.

Trap met glijbaan goedkoper kids humor

Bron: forbes


Ook leuk om te lezen