Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Net terug van mijn mini sabbatical van 6 weken naar Australië en Nieuw Zeeland lijkt jetlag nu mijn beste vriend. Maar er is maximaal genoten en boordevol inspiratie voor Gimmii ben ik weer beland in ons mooie landje.

In deze post neem ik jullie mee naar Hosier Lane, waarschijnlijk de beste straat in Melbourne om te genieten van Urban Art. De Street Art is soms rauw, soms mooi verfijnd, her en der grappig en af en toe politiek getint. De graffitikunst spat je om de oren.

Grafitti Melbourne Gimmii

Urban art

Hosier Lane is een kleine zijstraat van Flinders Street, recht tegenover het Atrium bij Federation Square. Deze hotspots samen met het fotogenieke Flinders Station verdienen allemaal je aandacht, mocht je Melbourne ook bezoeken.

Maarrr terug naar de iconische straat van de Urban Art: Hosier Lane. Populaire plek voor modefotografie en hoe kan het ook anders: trouwfoto’s. Geniet van de foto’s. Er circuleren heul veel foto’s op het internet, maar de hier geplaatste foto’s zijn echt recent. Februari 2014 geschoten door een familielid en mijzelf, speciaal voor jullie. Enjoy mate!

Street art Melbourne-GimmiiUrban art Melbourne-GimmiiHosier Lane Melbourne Grafitti-GimmiiSpray art Melbourne-GimmiiMelbourne Grafitti GimmiiHosier Lane Urban artHosier Lane Melbourne street art-Gimmii

Ook leuk om te lezen