Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Er zijn weer heel wat sprankelende zwangere vrouwen om mij heen of net geboren lieve kleintjes. En daar hoort natuurlijk de leukste babykamer bij. Steeds vaker hoor je dat ouders graag een babykamer willen die makkelijk meegroeit naar een peuter, kleuter en nog grotere kinderen-kamer.

Moderne babykamer
Vandaar vandaag deze twee foto´s: een babykamer die gestaan heeft in het nu opgeheven interieurblad Domino. Veel mensen waren weg van deze moderne kinderkamer met het gestreepte plafond. Maar ook de zwart/witte vloer, de contrasterende muren en de ladenkast gooiden hoge ogen.

Opgetoverd tot peuterkamer
Nu is er een tweede foto die dezelfde kamer laat zien, maar dan getransformeerd naar peuterkamer. De wieg laat zich makkelijk ombouwen tot peuterbed. Verder staat de ladenkast er nog gewoon evenals de vloer met knuffelkleden. Eigenlijk is er helemaal niet zo veel veranderd en toch ademt de kamer een wat stoerdere sfeer. En is er natuurlijk wel veel, heel veel, peuterspeelgoed toegevoegd. Voor meer inspiratie omtrent kinderkamers check ook Modern Nursery and Oeuf NYC.

Bron: materialgirls

Ook leuk om te lezen