5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Trés creatief behang voor kids

» Naar de shop

Tres Tintas is het Spaanse bedrijf dat fantastisch behang maakt. Sinds enige tijd richten zij zich ook op kinderen. Allereerst was daar de ´Once upon a time´ kinderbehangcollectie en nu is er dan Patchwall.

Illustraties van Juancrís Vera
Patchwall ´Creative kids, patchwork wallpaper´ is een nieuw product dat in november tijdens de Qubique in Berlijn werd gelanceerd. Deze nieuwe collectie is ontsproten uit een samenwerking met designer Juancrís Vera. Juancrís leeft en werkt in Barcelona en toont zijn anti-stijl, die dicht bij een geïllustreerde wereld ligt, in deze kidscollectie.

Knip en plakbehang
Bij Patchwall worden stukken oud behang opnieuw gebruikt en dan als geometrische vormen. Met deze vormen worden originele en kinderlijke figuren gemaakt, zoals treinen, boten, jongens, meisjes, robots, bloemen, kastelen etc. Je kan je gekozen figuur combineren met een behangrol naar keuze.

In januari 2012 zal deze nieuwe behangcollectie ook geshowd worden op de Maison & Objet in Parijs. Patchwall is nu al verkrijgbaar in winkels ook in Nederland.

 

 

Ook leuk om te lezen