5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Ik zelf kan ondertussen wel wat zon gebruiken. Want van die enkele keer dat-ie zich nu laat zien, kan ik nog niet echt vrolijk worden. Ik dacht, laat ik de zomer een handje helpen en in elk geval alvast mijn slaapkamer veranderen in een tropisch paradijsje. En laten ze bij Essenza nou precies hetzelfde bedacht hebben! Hun nieuwste collectie dekbedovertrekken bruist van de kleuren. Uitbundige, ravissante kleuren: roze, rood, oranje en geel. Veel bloemen, ruiten en strepen, aangevuld met expressieve schilderkunst en Bollywood invloeden. Don’t worry, be happy!

Dekbedovertrekken, strandlakens en badjassen
Bongo Beach is een compleet concept, met niet alleen dekbedovertrekken, maar ook strandlakens, badjassen en sierkussens in een exotische cocktail van zwoel roze, krachtig rood en warm oranje; met frisse accenten in lime, zonnig geel en paars. Om direct helemaal blij van te worden; zon, of geen zon.

Essenza dekbedovertrek Bongo BeachBed- en badtextiel
Bollywood is helemaal hip. Een thema dat door Essenza uitgewerkt is in een spicy collectie bed- en badtextiel. Het palet is opgebouwd rondom het rood van pepers en het expressieve fuchsia, met accenten in curry-geel. Typisch zijn de speelse flosjes aan de sierkussentjes en nekrollen.

Essenza dekbedovertrekSchilderachtige dekbedovertrekken
Lekker crea-bea zijn de kunstzinnige dekbedovertrekken Pablo, Pica en Corneil; even krachtig als kleurrijk. Schilderachtige kleurvlakken in primaire kleuren, op scherp gezet door groen en pink, spatten van het textiel. Action painting, intuïtieve penseelstreken; expressief als een modern schilderij.

Essenza dekbedovertrekken

Meer info over o.a. dekbedovertrekken, hoeslakens en lakensets vind je op de site van Van Es Home

Ook leuk om te lezen