5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Tokyo, Barcelona, New York en Shanghai door de ogen van Zuzunaga

» Naar de shop

Cristian Zuzunaga (1978, Barcelona) was oorspronkelijk een student biologie die gefascineerd was door het vergroten van objecten onder een microscoop. De studie biologie hield Cristian niet lang vol, maar de fascinatie voor het ‘inzoomen’ is altijd gebleven. Zuzunaga reisde over de hele wereld en kwam op de allermooiste plekken, waar hij veel inspiratie opdeed voor zijn designs.

Dekens Tokyo, Barcelona, New York en Shanghai

De prachtige dekens ‘Tokyo’, ‘Barcelona’, ‘New York’ en ‘Shanghai’ zijn mijn persoonlijke favoriet van Cristian Zuzunaga en komen uit de ‘Bitmap collection’. Even wat achtergrondinformatie over een ‘bitmap’: een bitmap is een manier om digitale beelden op te slaan doormiddel van het comprimeren van de elementen. De prints uit deze collectie ontlenen hun uiterlijk aan dit proces.

Zuzunaga blanket tokyo

Ingezoomd beeld van Tokyo, Barcelona, New York en Shanghai

Als je de dekens stuk voor stuk honderden keren zou uitzoomen zou je een foto – of eigenlijk een kaart – van Tokyo, Barcelona, New York en Shanghai zien! De ‘bitmaps’ van deze vier steden zijn in twee kleurcombinaties verkrijgbaar.

Kleurrijke steden

De dekens zijn gebreid met behulp van de jacquard techniek. Er zijn voor elke deken drie kleuren gebruikt. De randen worden (per stad verschillend) afgewerkt in een vierde (verrassende) kleur.

Lekker zwaar en omkeerbaar

De dekens zijn driedubbel gebreid van een 100% superfijne Italiaanse Merinowol. Met zijn afmeting van 146 x 212 cm komt één deken op bijna 2 kg! Héérlijk om daar op een koude avond onder te kruipen! Door de speciale techniek zijn de dekens aan beide kanten totaal verschillend en superleuk om af en toe eens af te wisselen!

Tokyo kleed van Zuzunaga
Dekens van Zuzunaga
Zuzunaga Shoot NewYork blanket
ghost home Zuzunaga

Tokyo

tokyo_1_corner plaid Zuzunaga
tokyo_2 Zuzunaga tokyo-1 Zuzunaga tokyo-1-1 Zuzunaga

Barcelona

 

tokyo-2 Zuzunaga kleed
barcelona plaid Zuzunaga barcelona-1- Zuzunaga plaid Gimmii Magazine barcelona-1--1 Zuzunaga barcelona-2-1 Zuzunaga kleed Gimmii

New York

new-york-1--1 Zuzunaga new-york-1-Zuzunaga Gimmii Magazinejpg new-york-2 Zuzunaga plaid new-york-2-1 Zuzunaga

Shanghai

shanghai-1-1 Zuzunanga shanghai-1.Zuzunaga plaid shanghai-2 zuzunaga kleed Gimmii Magazine shanghai-2-1 zuzunaga kleed

 

Ook leuk om te lezen