5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Meyou Paris; geluk voor kat én baasje

» Naar de shop

Mooie kattenmandjes zijn zeer schaars, maar als je goed zoekt zul je zien: ze bestáán! In 2013 schreef ik een post over een prachtige ‘katten reistas’ van Studio Snorhaar, die je natuurlijk ook als design kattenmandje kunt gebruiken. Dit keer heb ik een échte kattenmand – echt bedoeld voor in je interieur – gevonden! Of beter nog: dit Franse merk heeft maar liefst drie te gekke kattenmandjes in de collectie!

Zelfs als de kat van huis is..

Applaus voor Aude Sanchez en Guillaume Gadenne van Meyou Paris! Eindelijk een mooi, strak ‘kattenpaleis’ die je gewoon – zonder gêne – in jouw strakke interieur kunt plaatsen. Zoals ik hierboven al vertelde heeft Miyou Paris drie verschillende kattenhuisjes in de collectie. The Cube is een ronde, zachte bol met daaromheen een super strak, kubistisch, metalen frame. The Ball is eigenlijk zo’n zelfde zachte bol, maar dan met een organisch houten frame: een beetje ‘retro-achtig’ qua sfeer. Kattenhuis nummer drie is The Bed. Dit hippe kattenbed staat wat hoger op zijn poten. Aangezien de meeste katten reuze nieuwsgierig zijn kunnen ze vanuit The Bed de boel goed observeren!

MeyouParis-design-kattenmand

Hygiënisch en krab-bestendig

Meyou Paris heeft verder nagedacht dan alleen een mooi kattenhuisje maken. Een kat krabt nu eenmaal graag aan (vooral mooie) spulletjes, dus het moet wel ‘kat-proof’ zijn! Gelukkig heeft Meyou Paris hier goed over nagedacht en gekozen voor de allerbeste, sterkste materialen. Nog een voordeel: de kussentjes in de coconnetjes zijn allemaal gemakkelijk wasbaar. Dat is wel zo fris!

‘Me-You’

En dan de naam.. Zo goed gekozen! De design mandjes zijn een feest voor jouw interieur en een droom voor de kat (geschikt voor ‘Me & You’). Enne..  Zeg eens heel snel: “MEYOU”.. Klinkt toch best wel als “Miauw”? Ben je een echte kattenfan? Check dan ook even het YouTube kanaal van Meyou Paris: https://www.youtube.com/channel/UC9sw6sIP8aidEG5bYAKG2sw

12096507_1658373337743058_7550649050040373365_n design-kattenhuis-Meyou -Gimmii. design-kattenhuis-Meyou -Gimmii design-kattenmand-Meyou -detail design-kattenmand-Meyou -Gimmii Design-kattenmand-MeyouParis -Gimmii f1fceb6f76c29e67e4ce9b760f3292db greybed-design-kattenmand-Meyou -Gimmii Kattendesign-MeyouParis Kattenmand-Meyou -Gimmii MeyouParis-Kattenpaleisjes TheBall-design-kattenmand-Meyou -Gimmii. TheBed-design-kattenmand-Meyou -Gimmii TheCube-design-kattenmand-Meyou -Gimmii

Ook leuk om te lezen