5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Een bed om van te dromen

» Naar de shop

Het bedrijf Hudson Furniture is klein, maar groot in haar daden naar mijn mening! Want bij het zien van het Carlo Walnut Bed was ik om: ooit wordt dit mijn bed. En zo ben ik inmiddels fan van meerdere van hun producten.

Eerlijk hout
Het massieve hout doet vermoeden dat het uit een oud en beschermd bos komt. Maar daar is gelukkig geen sprake van volgens Barlas Bayler, de oprichter van Hudson Furniture. “Ons hout is afkomstig van zowel binnenlands geborgen bomen alsmede door storm beschadigde bomen. De gebruikte bomen hebben een gemiddelde levensduur van 250-300 jaar. Wanneer ze sterven, gaat dat geleidelijk van de kruin naar de wortels. De boeren of boomeigenaren moeten deze bomen wel verwijderen omdat ze schade aan onder andere huizen kan veroorzaken”.

Hudson Furniture integreert de verschillende houtsoorten in hun ontwerpen om zo hun unieke producten te kunnen maken. Geen één product is dus hetzelfde en bovendien kun je zelf de maten aangeven, alsmede de houtsoort en afwerking. Kijk voor meer informatie op de website van Hudson Furniture.

Bron: House of Slappy

Ook leuk om te lezen