Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Into The Wild met Ferm Living

» Naar de shop

Eén van mijn favoriete merken komt met een nieuwe herfst/winter collectie. Ferm Living is een Deens merk wat 2 keer per jaar een nieuwe collectie uitbrengt. Voor deze nieuwe collectie zijn ze “into the wild” gegaan.

De wilde natuur was het perfecte decor voor het vastleggen van hun nieuwe producten met de typische grafische prints van Ferm Living en eerlijke materialen zoals hout, wol, organisch katoen, leer, kurk en papier. In de vorige collecties zag je nog veel diepe en heldere kleuren waaronder petrol en okergeel terwijl deze nieuwe collectie zich kenmerkt door meer vergrijsde tinten zoals rose en grijs.

Behang
Behang was ooit de oorsprong van het merk Ferm Living. Ze hebben inmiddels een behoorlijke collectie opgebouwd. Vooral de kids collectie hebben ze weer uitgebreid met een aantal fantastische ontwerpen.

Harlekijn
Eén van de thema’s is ‘Harlekijn’ oftewel het aloude wybertje. Ik houd ervan! Kijk eens wat een prachtige ruitjes.

Zelfs een Wybertje om op te zitten!

Huisje, boompje…..
Ontzettend leuk zijn ook deze houten wandlampjes. Welk kind wil deze nu niet op zijn kamer? Ook leuk als je groot bent trouwens!

Clouds on your wall…
Wolken zijn hip! Kijk maar naar de kussens van Donna Wilson. Ferm Living komt met een muursticker in de vorm van een wolk om je wand nét dat beetje extra te geven.

De producten zijn te bestellen op de site van Ferm Living.

Ook leuk om te lezen