Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Hanging lamps van Muller van Severen

» Naar de shop

Het duo Muller en van Severen uit België laten zien dat meubelmakers niet alleen vanuit een ambachtelijk, maar ook zeker vanuit een kunstzinnig perspectief kunnen werken. Fien Muller is fotograaf en Hannes van Severen beeldend kunstenaar. Hun individuele werk is zeer markant en inspirerend, hun samenwerking een gouden combinatie.

hanging lamp Muller van Severen

Hanging Lamps

Met hun project Hanging Lamps laten Muller en van Severen zien dat meubels naast functioneel ook een eigen verhaal mogen vertellen. Dit verhaal heeft vaak niets met functionaliteit te maken, met authenticiteit des te meer. Neem deze Hangende Lampen. Op het eerste oog lijkt het slechts een leiding aan de muur. Oude leidingen die zich in allerlei bochten wringen om het stroom naar de juiste plek te brengen. Uiteindelijk  tref je aan het eind van zo’n leiding de lamp. Met de felgekleure kabels is dit een speels element die iedere ruimte een eigen karakter kunnen geven!

hanging lamp Muller van Severenhanging lamp Muller van Severenhanging lamp Muller van Severenhanging lamp Muller van Severenportret Ronald Stoops

portret: Ronald Stoops

Ook leuk om te lezen