5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Honden in auto’s en chagrijnige pinguins

» Naar de shop

Wie van honden houdt, moet even een kijkje nemen op Etsy, een marktplaats voor handgemaakte dingen. Ed van der Hoek is een Nederlandse schilder die daar een heel leuk winkeltje heeft in schilderijen, foto’s prenten en ansichtkaarten. Met de huidige stand van e-mail zouden we bijna vergeten dat ze nog bestaan!

Honden en auto’s
Veel honden in auto’s, maar ook andere rariteiten komen langs. Wat dacht je van ‘de afterparty’? Of van de macaroni pinguin (persoonlijk een van mijn favorietjes). En de gicleeprinten van bijvoorbeeld de Mini Cooper, de cinquecento quatro of de surfbus zijn natuurlijk bijzonder leuk voor de kinderkamer.

Eén van de honderd
Deze prenten en ansichtkaarten zijn gebaseerd op bestaande originele schilderijen. De piezoprinten of gliceeprinten zijn 14 cm x 14 cm en omgerekend kosten ze nog geen € 13 per stuk. En dan heb je ook nog één van de 100 exemplaren, want we hebben het hier over gelimiteerde uitgaven.

Ook in NL
Op zijn eigen website Edart staan nog meer serieuze en veel minder serieuze schilderijen, grafische prints en foto’s. Fysiek vertegenwoordigd is hij ook. In galerie Oker in Harlingen, Friesland en in galerie Agnes in Brielle, Zuid-Holland. Voor degenen die hem graag zelf zouden willen ontmoeten: elke donderdag is hij op laatstgenoemde plek zelf aanwezig.

Etsy dogs in carEtsy SurfbusEtsy CinquecentoquatroEtsy afterparty

Bron: Edart

Ook leuk om te lezen