5% korting op je eerste bestelling, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Hip Hollands Hangen

» Naar de shop

Ik ben zelf geen fan van doorsnee kindermeubeltjes. Ik vind ze saai of juist over-gedecoreerd, in het ergste geval zitten ze vol met stripfiguren of bloemetjes. Nu kun je natuurlijk zelf je creabox openen, maar als je Kidz Impulz hebt ontdekt, is dat niet meer nodig.

Zitten en loungen
Kidz Impulz is een puur Hollands merk dat hippe zit- en loungemeubeltjes maakt. Intiatiefneemsters Berrique Willmott en Fiona Beije uit Loosdrecht zijn hiermee gestart.

Zij vonden dat er veel verkrijgbaar is voor de baby- en kinderkamer, maar er toch nog iets miste. En eerlijk is eerlijk, hun producten zijn inderdaad té leuk zijn om te laten liggen.

Pijnloos
In hun ‘kraamkamer’ maken ze onder meer stoere bankjes, stoeltjes en poefjes van schuimrubber, waarvan je zelf de hoes kunt kiezen. Eventueel kan er ook een tekst op worden geborduurd. Voordeel van deze loungemeubeltjes is dat kinderen ze zelf kunnen verplaatsen, zonder dat ze zich er aan kunnen bezeren.

Kussens
Daarnaast heeft de webshop een hele serie stoere kussens, van aankleedkussens tot opvouwbare speel-/slaapmatrassen. Ook leuk zijn de tipi’s in verschillende kleuren. Nieuw in het assortiment is de KidzZit, een megapoef die veel weg heeft van een XXL matraskussen.

Grote mensen kussens
En voor papa’s en mama’s die ook wel hip en lekker willen zitten op de tuinbank of in de boot is het duo nu ook een webshop gestart voor kussens op maat. Cool chillen voor het hele gezin dus.

Ook leuk om te lezen