Zowel Lex Pott als David Derksen volgen wij graag omdat het zulke bijzondere ontwerpers zijn. Wat een feest als ze dan weer samen iets hebben gecreëerd! Kijk mee met de Cubic Transience Mirror die ze voor Transnatural Label maakten. Een kubus spiegel met 3D diepte!

Cubic Transcience Mirror

De Cubic Transience Mirror van Transnatural Label van Lex Pott x David Derksen toont hoe prachtig vergankelijkheid kan zijn. Dit deden de mannen al eerder met als uitingsvorm ronde, vierkante en driehoekige spiegels. De spiegels onthullen de verschillende staten van oxidatie van zilver onder invloed van zuurstof en water en laat hierbij een deel van zijn geschiedenis zien.

Transnatural_cubic_transience_mirror_04

Prachtige kleuren door oxidatie van zilver

Afhankelijk van de tijd waarop het zilver is bewerkt, ontstaan er namelijk verschillende kleurtonen, variërend van goud tot bruin, van paars tot blauw. Afbraak of juist het onthullen van verborgen schoonheid? Wat ons betreft het laatste. En nu is er dus een kubus spiegel toegevoegd aan de collectie. Pott en Derksen kozen voor een normale (62 x 62 cm x 6 mm) en een Large variant (100 x 100 cm x 6 mm) waar je naar blijft kijken door het drie dimensionale effect.

Kubus spiegel met 3D diepte

De kubus spiegel is handgemaakt, waardoor de oxidatiepatronen er op ieder object anders uitzien. Ieder spiegel is dus uniek. Deze spiegel van Lex Pott & David Derksen is in juli 2016 gelanceerd. Kijk snel in de gimmii shop of neem voor vragen of grotere hoeveelheden contact op met info@gimmii.nl.

Bekijk ook de ander spiegels uit de Transience Mirror serie plus meer design van Transnatural.

Transnatural cubic transience mirror David Derksen & Lex Pott spiegel kubus 3D

Transnatural_cubic_transience_mirror-lex-pott-davidderksen -gimmii kubus spiegel

Ook leuk om te lezen