Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Vrouwen blijven meisjes

» Naar de shop

Je loopt samen met je vriendin/vrouw door een winkel en geheel onverwachts verhoogd haar stem naar een haast onverstaanbare pieptoon: “Aaaaaaaaaah wat lieeehieeeef!” Juist, ze heeft iets moois gezien.

Babybeestjes
Sommige producten hebben dat. Ze laten het meisjeshart van de vrouw harder kloppen. Het gebeurt met puppies, baby’s…én wassende konijntjes.

Grote kans dus dat zij ook bij dit konijn een hoge kreet zal slaan; de White rabbit England. Er is nog meer; het konijn blijkt een bijzonder sfeervol lampje te zijn. Ingeschakeld schijnt er een vriendelijke, witte gloed.

Een bijzonder schattig lampje. Zelfs zo schattig dat de lamp in 2010 jaar is verkozen tot cadeau van het jaar. In Engeland tenminste.  Daar is hij al jarenlang een enorme hit.

Nu moet het konijntje ook Nederland veroveren. Hier hebben we ons eigen konijnen lamp al van Moooi. Maar eerlijk is eerlijk, die is lang niet zo schattig als de white Rabbit.

Er zijn overigens ook uiltjes en hondjes in de serie. Maar ook die halen het niet bij dit wassende konijn! De White Rabbit is in ieder geval te koop voor ruim € 60,- via White Rabbit England.

Ook leuk om te lezen