Ontvang direct 5% korting op je eerste aankoop, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief  ≫ Inschrijven

Met GIMMII overnachten in het Townhouse Designhotel Maastricht

» Naar de shop

Wij hebben iets leuks bedacht voor het nieuwe jaar. Lezers van GIMMII Magazine kunnen in januari en februari 2010 namelijk met een speciaal GIMMII arrangement overnachten in het splinternieuwe Maastrichtse TOWNHOUSE DESIGNHOTEL gelegen in de hippe wijk in het centrum van Maastricht, genaamd Wijck.

Townhouse Hotel Maastricht
Deze eigentijdse accommodatie combineert kwaliteit, comfort en efficiëntie. Townhouse hotel Maastricht nodigt je uit te komen logeren, net zoals bij vrienden of familie thuis. In een familiaire sfeer, authentieke en verrassende beleving, innovatieve technische snufjes zoals de Ipod sound doc (op aanvraag te verkrijgen), de wii fit in de fitnes en twitteren met de gastvrouw of heer ofwel de receptie. Goedkoop overnachten in het centrum en genieten van design gecombineerd met comfort. Het Maastrichtse TOWNHOUSE HOTEL heeft het design en de gezelligheid van toen, en het beste van nu. Samen scheppen ze een uniek tijdloos kader.

Overnachten met Stijl
Stijl staat in dit geval voor de stijlvolle designpartners van het hotel. Zo laten Artifort, Sphinx en Mosa hun lokale voetafdruk achter in het Townhouse Hotel, met respectievelijk hun interieurinrichting, keramisch sanitair en tegels. De drie ondernemingen hebben gezamenlijk hun voeten al meer dan drie eeuwen in de Maastrichtse aarde. Van buiten de stadsgrenzen werden Flos, Bose en Hästens geïmporteerd. Zij zijn op hun plek in Townhouse Hotel Maastricht en staan garant voor respectievelijk een design verlichting, superieure audio-ervaring, en een heerlijke overnachting.

GIMMII Lezersaanbieding
Maak nu gebruik van onze lezersaanbieding en boek een kamer in januari of februari 2010 voor slechts €49,- p.p. per nacht voor twee personen exclusief city tax en service charge van €4,50 p.p.p.n. op basis van beschikbaarheid

Bij aankomst krijg je een heerlijke kop Maastrichtse soep. Daarna slaap je een luxe bed in een Medium kamer
 waarna je ‘s morgens een heerlijk ontbijt buffet met bubbels
 staat te wachten. 
Bovendien krijg je de Cultuuragenda Maastricht, Shop vouchers, een stadsplattegrond
 en koffie en een Limburgse vlaai!

Hoe boeken?
Reserveer nu een kamer in januari of februari 2010. Mail naar reserveringen@townhousehotels.nl of bel 0900-7468357 en vergeet daarbij niet te zeggen dat je boekt via de lezersaanbieding van GIMMII Magazine. Je kunt ook eerst even surfen naar www.townhousehotels.nl voor meer info.

Townhouse Designhotel MaastrichtTownhouse Designhotel MaastrichtTownhouse Designhotel MaastrichtTownhouse Designhotel Maastricht

Ook leuk om te lezen